Hmmm
Door: Michael
Blijf op de hoogte en volg Michael
17 November 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland
Hallo allemaal. Hier weer een update:)
VOrige week dinsdag ben ik rond half 9 naar het vliegveld gegaan waar ik tot half 12 heb gewacht totdat ik het vliegtuig in ben gegaan. Het was maar een korte vlucht in een klein vliegtuig maar het was een goede vlucht. Anderhalf uur later was ik in Nelson. Het was rond de 24 graden maar het voelde alsof het 30 was. Geen zuchtje wind, geen wolkje in de lucht terwijl de dag ervoor blijkbaar heel slecht was. Ik pak mijn Lonely PLanet en zoek een hostel net buiten de stad omdat ik niet in het midden van de stad wil zitten. Ik bel ze op en vraag of ze plaats hebben voor vannacht. Ze hebben plaats en ze biedt zelfs aan om me op te komen halen van het vliegveld. Heel mooi. Na 10- minuten komt Lisa, de vrouw van de hostel, me halen in haar 1989 Volkswagen Kever. Grappig haha. We gaan naar het hostel en ze laat me de omgeving zien en het hostel en het is echt wel mooi. 23 dollar per nacht, dus beetje duurder dan Auckland maar Nelson staat bekend om de stad met de meeste zonneuren per jaar in Nieuw Zeeland, dus dat komt wel goed. Ik vraag waar ik boodschappen kan doen en dat is ongeveer 20 minuten fietsen, in het centrum van Nelson. Ik doe wat boodschappen en krijg dan een telefoontje van Bert, die ik in Whangarei heb leren kennen, hij vraagt waar ik ben. Hij is ook in Nelson en als ik terug ben in mijn hostel belt hij weer of ik een pilsje kom drinken in de stad. Ik dus weer terugfietsen en het stomme is dat je heir een helm op MOET, anders krijg je 55 dollar boete. Nou is het niet zo dat alle helmen te groot waren voor mij dus ik had echt een te kleine helm op. Zag er best wel debiel uit maarja. Ik naar de stad en Bert wil wat actiefs gaan doen, want hij heeft echt een lamme vriendin. Stefanie wil alleen maar lamballen. We gaan naar een informatiecentrum en ik zie een 2daagse kayak trip. Lijkt ons wel leuk en we vragen wat info. Ik zit met een beetje gemengde gevoelens, want ik wil eigenlijk geen 200 dollar uitgeven voor 2 dagen kayakken maar lijkt me toch wel mooi. Die avond gaan we ergens wat eten en dan ga ik rond half 9 terug naar de hostel. Langs de weg staat iemand te vissen, want ik fiets langs het strand dus ik ga even kletsen. Nick, een politieagent die in NEderland heeft gewerkt, staat wat vis te vangen en ik besluit om wat te kletsen en te kijken. Als het net niet donker is ga ik terug naar de hostel en ga op tijd naar bed.
De volgende morgen is Bert om 10 uur bij mijn hostel, om daar de nacht door te brengen met zijn vriendin, boodschappen te doen met mij en om de trip te boeken. ZIjn vriendin wil toch mee en ik vind het best, als ze maar niet de hele weg gaat zeuren, want volgens Bert zeurt ze nogal graag. We doen wat boodschappen, hij wil een vishengel kopen maar hij is erg eigenwijs en neemt geen advies van mij aan. Laat zich een dure hengel met supergroot nepaas aansmeren en we boeken de trip. 220 dollar voor een 2daagse kayaktrip met overnachting, diner en ontbijt op een woonboot ergens in het Abel Tasman National Park. Lijkt me leuk!:) De volgende dag gaan we kayakken.
Terug in het hostel leer ik BRyan kennen, een 29 jarige Engelsman die in Nieuw Zeeland geboren is maar die op 5 jarige leeftijd verhuisd is naar Engeland. Hij zegt dat hij wil gaan kayakken en ik zeg hem dat hij wel met ons mee kan, hoe meer zielen hoe meer vreugd denk ik dan. Hij denkt er over na en rond de avond zal hij zeggen wat hij wil.
Die middag is het weer goed weer en we besluiten naar het strand te gaan. Bert probeert wat te vangen met zijn nepaas maar het gaat niet haha. Het is veel te groot, veel groter dan de vissen die er rondzwemmen. Zijn vriendin is op het begin van het strand blijven liggen want haar voeten deden zeer op het strand en wij lopen een half uurtje verder langs het strand. Na anderhalf uur vissen gaat Bert even bij zijn vriendin kijken en ze komen samen terug. Staan we 5 minuten weer te vissen begint zijn vriendin te zeuren dat ze terug wil en hij pakt meteen zijn spullen, stomme lul. We lopen terug en de hele weg terug naar de auto zeurt ze dat haar voeten zeer doen op het zand. Wat een zeikwijf!! Ik word er nu al niet goed van. Maak me zorgen om morgen. We gaan terug naar het hostel, gaan wat koken en Bert, die die middag heel enthousiast was over vissen die avond wil niet vissen omdat zijn vriendin vroeg naar bed wil. Ik zie Bryan tijdens het eten en hij zegt dat hij besloten heeft om mee te gaan. Nu heeft Bert een auto en Bert begint in Bryans bijzijn in het nederlands met mij te praten dat hij niet wil dat Bryan meegaat. Hij kent Bryan niet en hij is bang dat Bryan ons wat aandoet. Ik zeg Bryan dat ik even met Bert moet praten omdat hij moeilijk doet. Bert kent Bryan niet zegtie en hij wil hem niet in zijn auto. Dus Bryan kan niet met ons mee. Ik ben best boos op Bert, vuile jankerd. Hij is echt wantrouwig tegenover andere mensen. Zijn vriendin stookt hem helemaal op, want zij vind hem er eng uitzien dus ze wil hem niet mee. Bryan is een beetje teleurgesteld want hij wou echt graag mee.
Ik praat weer wat met Bert en hij is bang. Bert is bang dat Bryan zijn auto gaat saboteren omdat hij niet mee mag. Ik sta met open mond te luisteren, wat denkt Bert wel niet? Bryan is een rustige vent die nog geen vlieg kwaad doet. Ach, niet iedereen is zoals ik denk ik dan maar. Ik ga vissen en rond kwart over 9 sta ik in het donker langs de waterkant wat te praten met Rex en Michelle, die ook aan het vissen zijn. ER is niet veel te doen, dat wil zeggen de vissen bijten niet en ze pakken in. ROnd kwart voor 10 begint mijn slip af te lopen en ik sla aan. Springt er een Stingray ( een rog, een die Steve Irwin gedood heeft) boven het water uit. Na een 10 minuten heb ik hem op de kant en het is een kleintje, maar 50 cm doorsnee ongeveer.
Donderdagochtend ga ik om half 7 ontbijten, bak wat eitjes en neem een goed ontbijt want we hebben een lange dag. Bert en zijn vriendin maken geen ontbijt en nemen 3 broodjes ieder mee voor de hele dag! We stappen in de auto en gaan even tanken. Ik stel voor om op de terugweg te tanken en dan de rekening door 2 te delen, voor het op en neer rijden. Komt goed zegt Bert. Zijn vriendin zit de hele weg te gapen en volgens mij voelt Bert zich niet zo lekker. Rond half 9 zijn we bij de kayaktent en we krijgen met een groepje een veiligheidsinstructie over hoe we de kayaks moeten gebruiken en dergelijke. De zon schijnt al heel hard en ik smeer mezelf in. Mijn zonnebrand is bijna op als Stefanie en Bert wat vragen, want Stefanie heeft hun zonnebrand ingepakt maar weet niet meer waar. Ik zeg dat ze wel wat mogen hebben, maar dat ze maar even gauw wat moeten kopen in het winkeltje, omdat de mijne bijna op is.
Na de briefing zitten we rond 10 uur in de kayak en we zijn weg. De weg die we af moeten leggen is ongeveer 14 km dus dat is te doen. Daar hebben we van 10 tot 5 voor. We hebben een Freedom Tour geboekt, dat wil zeggen dat ik een eenpersoons kayak heb en hun een dubbele en we hebben geen gids, dus we kunnen zelf onze route bepalen. Na een uur begint het gezeik. Bert heeft honger en zijn vriendins armen doen zeer. Dus hun willen aanmeren op een eiland en er is een strandje daar ergens, maar ze willen niet kijken en gaan gewoon de rotsen op. Ik heb mijn vishengel meegenomen en ben helemaal niet moe of hongerig dus ga wat vissen. Ze bijten wel maar vang niet echt wat. Geeft niet, ik heb het wel naar mijn zin in de zon. Na een half uur rusten gaan we naar het volgende eilandje, ongeveer 10 minuten verder. Zijn vriendin zit te zeuren dat haar armen nog steeds zeer doen dus we meren aan, ik eet wat boterhammen en we blijven ongeveer 3 kwartier. Het eiland is best mooi, met mooi uitzicht over de baai. Ik stel voor om verder te gaan en we zijn nog geen 5 minuten weg en ze begint te zuchten en te doen. Ik heb echt geen zin meer in dat gezeik dus ik ga wat vooruit kayakken. ZIe ik een kleine penguin een paar meter naast mijn kayak, lief klein ding!:) Echt wel grappig. We zijn een anderhalf uur verder als ik veel te ver vooruit ben dus ik stop met peddelen en ga wachten op hun. Als ze bij me zijn ziet Bert er best wel bezorgd uit. Ik vraag wat er is. Ze voelt zich niet zo goed zegtie. Net of ze de hele tijd moet kotsen. Dus ze willen weer rusten. Het is eb aan het worden als we een kleine baai ingaan. Er liggen wat rotsen vlak voor de kant en de hele baai is rotsenstrand. Ik stel voor om wat verder te gaan en een strandje te zoeken maar ze hebben de kayak al op het strand. Ze willen niet echt luisteren. Ik ga ook maar aan strand en zijn vriendin is weer helemaal beter. Ze was gewoon moe denk ik. Ik weet niet wat een rare. Ik ga wat rondlopen op het eiland en heb er spijt van dat ik met hun mee ben gegaan. Was Bryan maar meegegaan, dan hoefde ik niet bij hun te blijven. Na drie kwartier staat het water in de baai veel lager en we kunnen bijna niet meer weg omdat er zoveel rotsen nu uit het water steken. Na een kwartier zijn we er eindelijk uit en ik stel voor om naar de boot te gaan waar we moeten slapen. Het is ongeveer 2 uur weg met de kayak en zijn vriendin ziet het niet zitten. Gelukkig hebben ze een dubbele kayak anders waren we morgen nog neit bij die boot. Als we er bijna zijn begint Bert ongeduldig met mij te worden, omdat ik een beetje voorop ga, ongeveer 15 meter en ik de weg wil wijzen. Hij gelooft me niet en ik denk bekijk het maar jongen, ik ga naar die boot en je ziet maar wat je doet. Ik weet waar hij is, dat zie ik op de kaart en je ziet maar wat je doet. Ik ga naar de boot en hun besluiten me toch maar te volgen. Ik zat toch op de goede weg. Op het strand aangekomen sleep ik mijn kayak het strand op en Bert wil het zelfde doen emt zijn kayak. Nou is de hunne wat groter en hij staat te slepen en te doen en zijn vriendin staat maar toe te kijken. Lam wijf, dus ik besluit Bert een handje te helpen. We leggen de kayaks weg en we gaan naar de boot. Een kleine boot komt ons ophalen en na 5 minuten zitten we op de 3 verdiepingen hoge boot. Ik vraag of je van de boot af mag springen en de schipper zegt dat het oke is, mar dat je niet mag duiken. DUs ik klim, kei droog, boven op de boot en een paar mensen staan te kijken. Haha, ik denk bekijk het maar en ik spring van de boot af. Ongeveer 6 meter lager raak ik het water en het is niet echt warm, maar heerlijk als je er eenmaal in bent. Ik besluit nog een keer te springen en daarna neem ik een warme douche. Shit, ben droog ondergoed vergeten mee te nemen. Stomme lul dak ben. Ik trek mijn natte broek en onderbroek weer aan en pak een pilsje op het dek. Bert heeft geen geld bij en vraagt of ik zolang voor hem wil betalen. Ik ben de flauwste niet, erg genoeg, en ik betaal zolang voor hem. 26 dollar voor 5 pilsjes en 3 cola. Het avondeten is best wel goed. Een bak met rijst, een bak met groente, een schaal lasagna voor vegetariers, gebraden worstjes en steak. Bert zijn vriendin is vegetarier dus Bert pakt 2 soorten vlees, rijst, groente en lasagna. Zijn vriendin pakt hetzelfde en ze wisselen de lasagna voor het vlees. Daarna gaat iedereen nog een keer opscheppen en Bert pakt weer lasagna en zijn vriendin ook, zodat sommige vegetariers niets meer hebben. Ik vind het onbeschoft wat ze doen want zij pakt nog een paar worstjes voor hem. Zij eet haar lasagna niet op en doet er onverschillig over dat ze teveel heeft opgedaan en gooit alles weg. Hij eet zijn worstjes ook niet helemaal op en zo zijn er nog een paar mensen over die nog wat eten willen maar dat er niets meer is. Aso's. Na het eten gaan ze naar bed en ik zeg dat we rond half 9 van de boot weg moeten zijn dus we besluiten om de wekker om 7 uur te zetten. Ik ga rond 10 uur naar bed maar heb het ijskoud met mijn natte onderbroek. Val toch in slaap maar heb het de hele nacht koud.
De volgende morgen word ik nog voor mijn wekker wakker en heb het ijskoud. Ik kleed me aan, pak mijn spullen en ga ontbijten. We hebben toast met wat zoetigheid. Bert is rond kwart over 7 bij het ontbijt en zijn vriendin pas om 8 uur, want ze wou nog langer blijven liggen. Ze heeft net haar brood op en pakt een kop thee als de kleine boot voor de eerste keer mensen af gaat zetten op het vaste land. Bert wil gaan en dwingt zijn vriendin om haar thee weg te gooien. Ze is helemaal over de zeik als we de kayak gaan halen en weer wegkayakken. Ze zitten dikke ruzie te maken in die kayak en ik denk bekijk het maar, hier heb ik geen zin in. Ik ga wat vooruitkayakken als ik plots wat uit het water zie komen, ongeveer 75 meter voor me. Ik kijk nog goed en er zwemt een school dolfijnen langs me, op zo'n 40 meter. Echt wel mooi! Hun zien ze niet, want ze hebben het te druk met ruziemaken. Een stuk voor me kayakt een stelletje en ik besluit om daar even te gaan kletsen. ALs we wat een het praten zin zien we iets zwarts op hte water liggen, lijkt op een grote rog. We gaan er naar toe, is het een zeeleeuw. Machtig gaaf beest. Echt mooi om te zien. IEts verderop zwemt weer een school dolfijnen, maar ze gaan van ons weg dus we zien alleen maar een groepje rugvinnen wegzwemmen. Ik besluit maar weer op Bert te wachten, want ze gaan niet hard. ALs ze dichterbij komen zijn ze nog steeds aan het ruzien en ze gaan kort langs de rotsen af. ZIjn vriendin let niet op en als er een hoge golf komt dan zie je net het puntje van een rots boven water uitkomen. Bert gaat er recht opaf dus ik roep dat hij weg moet sturen want er komt een golf aan en de rots kan hun kayak raken. Net voordat ze bij de rots zijn komt er een grote golf en die slaat vol op hun kayak. Stefanie krijgt de volle lading water en begint hard te huilen. Ik vind het wel grappig en kan mijn lach niet inhouden. We meren na anderhalf uur kayakken aan en we zijn al halfweg. Het is 10 uur en we worden pas om half 4 opgehaald. Na een half uur gaan we weer verder en ze begint weer tehuilen want ze heeft er geen zin meer in. Ik besluit om naar het dichtsbijzijnde eiland te gaan, want daar zitten veel zeeleeuwen. Hun volgen en we maken een rondje om het eiland als Bert zegt dat hij naar het oppikpunt wil gaan, omdat hij weg wil. Hij heeft het gehad. Ik denk ik wil nog niet weg. Hij zit teringveel te zeuren en ik word pissig en roep dat we dan maar gaan. Om half 1 zijn we op het oppikpunt en Bert begint wat te regelen dat we eerder weg kunnen. Hij heeft een boot geregeld maar ik wil niet weg en zeg dat wij van een ander bedrijf zijn. We moeten blijven. Zijn vriendin is gestopt met huilen omdat ze nu op het strand kan liggen in de zon. Jankwijf. Oooh ik zou het daar nog geen week mee uithouden, maar ze zal wel iets hebben waardoor bert er anderhalf jaar iets mee heeft. Arme stakker...
Ik besluit een wandeling te gaan maken en zeg dat ik rond half 3 wel terug ben. Ik ben geen zin om bij hun te blijven dus ik ga. ROnd kwart voor 3 kom ik terug en rond half 4 worden we opgehaald en gaan terug. Bert zet me na anderhalf uur rijden bij mijn hostel af en ik zeg dat ik nog 26 dollar van hem krijg. Komt wel goed zegtie, ik zie je morgen. Ik heb nog geen geld. Ik zeg das goed, tot morgen en ga wat eten halen en dan vroeg naar bed. Pa en ma bellen nog en we kletsen wat bij. Gezellig!:)
Zaterdag bel ik Angelique op, waar ik bij in het vliegtuig heb gezeten en ik spreek af om rond 3 uur daar te zijn, ongeveer een uurtje fietsen van Nelson. Ik ga daarheen en ik maak kennis met haar vriend, Olivier en haar dochter Shanna. Ik blijf daar eten en we kletsen de hele avond. Echt gezellig toffe mensen. Ze gaan binnenkort verhuizen en als ik dan nog steeds in de buurt ben mag ik daar komen blijven, voor een tijd. Echt tof. Ik ga rond half 1 naar huis. Kut ik heb geen licht op de fiets dus fiets zoveel mogelijk op de stoep. Na een half uur fietsen ben ik half verdwaald en ik kom langs een politieauto die geparkeerd staat. Hij houdt me aan en ik denk daar komt mijn eerste bekeuring. 'You should have lights on your bike mate' zeidie. Ik doe net of mijn neus bloedt en vraag echt waar? Hij zegt dat ik wel kan zien, maar dat auto's mij niet kunnen zien en hij vraagt waar ik heen moet. Ik zeg dat ik naar Nelson ga en hij zegt dat ik dan de volgende links, eerste rechts en dan weer links moet gaan, dan kom ik op een fietspad naar Nelson waar geen auto's komen. 'You best stay alive and enjoy your trip' zeidie. Relaxte gast haha. Geen boete en ik ga naar het fietspad. Ben rond half 2 thuis en ga dan slapen.
De volgende morgen word ik rond 10 uur wakker gemaakt, want iemand wil inchecken in mijn kamer en ik moet de deur openmaken. Ik ga mijn bed uit en kleed me aan, maak wat ontbijt en wil gaan vissen. Ik ga vissen maar het waait heel hard en ik vang maar 2 kleine vissen. Een haring en een Kawahai. Ik zet ze allebei terug en ga weer naar huis want rond 2 uur is het fris. Het waait heel hard en de zon schijnt, maar warm is het niet. Ik ga naar mijn hostel, plof neer op de bank en kom er de hele dag niet meer vanaf. Ik stuur Bert een sms hoe het gaat en waar hij uithangt. Hij zegt dat het niet zo goed is, hij had werk maar dat was klote, zijn vriendin zocht het niet en ze zijn verder naar het zuiden gegaan. Hij had autoproblemen en moet nu wachten totdat zijn auto gemaakt is. Ik vraag wanneer hij zijn schuld af komt lossen, omdat ik nog 26 dollar van hem krijg. Hij zegt dat hij nu 150 km ten zuiden van me zit en dat ik hem nog geld verschuldigd ben van het tanken. Ik denk val maar kapot stomme lul met je kutgeld. Ik heb hem een berichtje gestuurd dat ik hem niet meer tegen moet komen want ik heb het helemaal gehad met hem en zijn kutvriendin.
Mindere ervaring, en ik maak me best wel boos om hem. Stomme lul.
Nu is het maandag en ik werd vandaag om half 12 wakker. Ben gaan ontbijten en ben op de bank gaan liggen. Het is nu 3 uur en ik ben er net een uur vanaf en ik ben gewoon te lam. Ik ben hier echt mijn dagen aan het verspillen, de laatste 2 en ga nu kijken of ik ergens kan WWOOFen. Werken voor eten en onderdak.
Ik voel me wel oke en het gaat goed. Ik kan niet zeggen dat ik verlang naar huis, maar ik wou dat ik mijn dagen wat beter ik kan delen, want ik verveel me dood. Ik wil gaan werken of iets gaan doen, want ik ben niet hier gekomen om de hele dag op de bank te liggen. Dus ga daar nu wat aan doen en zit erover te denken om wat verder te gaan. Ik ben hier een uur bezig geweest met typen en ga nu wat zoeken. Woensdag krantje kopen voor een baan en anders maar onbetaald voor onderdak. Moet wat gaan doen want verveel me nu best wel.
Nou, jullie zijn weer op de hoogte. Voel me dus niet echt super, maar komt omdat ik de laatste dagen beetje slechte ervaring heb gehad en dat ik teveel nadenk over wat ik wil. Ik weet wel dat ik rond mei naar huis kom en dan de zomer ga werken en dan naar school ga. Een opleiding doen, een paar jaar werken en dan zie ik wel verder. ER zijn zoveel mogelijkheden. Komt allemaal goed. Mijn tijd is nu op dus ik ga afsluiten.
Groetjes vanuit Nieuw Zeeland en hoop dat het weer goed is daar!:)
Mindere ervaring, en ik maak me best wel boos om hem. Stomme lul.
Groetjes vanuit Nieuw Zeeland en hoop dat het weer goed is daar!:)
17 November 2008 - 13:41
Pietvanoorschot:
michael jammer dat je slechte ervaringen daar in de vreemde opdoet maar dats live als het negative maar niet de overhand neemt dat zou bijzonder jammer zijn van zo n mooie reis positief blijven denken dan komt alles beslist weer goed bij ons op de club gaat alles zijn gang we hebben een nieuwe secretaris in de persoon van henk engelen alle leden wensen je een fijn verblijf en vele fijne ervaringen groetjes -
17 November 2008 - 14:12
Riekdapperen@live.nl:
hoi michael leuk om je verhaal te lezen,en je hebt ook leuke foto,s,probeer je uit de trabeland van anderen te houden,leef lekker door op je eigen,manier met veel plezier maken.groetjes,riek -
17 November 2008 - 19:02
Henny:
ha jongen ben nog maar niet alteveel bezig met wat je allemaal wilt gaan doen als je terug bent maar geniet ervan nu je daar bent en pluk de dag nu het kan.gr en tot ziens lieve jongen ik mis je. -
17 November 2008 - 21:11
Patricia:
Heey hahaah wat heb ik gelachen om de kayaktrip metde dame in kwestie,,,een wijze les voor een volgende keer,,,maare zo te lezen komt die er niet meer met hun...jee zeg.
Maare mooi joh, de dolfijnen enz ga dadelijk ff je foto's bekijken.....
Jij tot die tijd kop op he,geniet van alles om je heen, want geloof me....hier zitten alleen maar goudvissen hahahaa
groetjesss en de mzzl -
17 November 2008 - 23:50
Theo:
He Mike,
goed om te horen dat je zo nu en dan bijzondere en leuke dingen meemaakt. Geniet daarvan, want dat zijn met name de dingen waarvoor je naar NZ bent toe gegaan.
Ook goed om te horen dat je je verveelt. Klinkt misschien raar, maar kennelijk is er een moment aangebroken dat je jezelf er toch eens moet gaan zetten om werk of andere zinvolle dagelijkse invulling te gaan zoeken. Ik denk dat dat goed voor je is.
Hopelijk benut je - tussen alle leuke dingen en ervaringen door - de tijd ook om goed na te denken welke studie je wilt gaan volgen volgend jaar. De keuze moet nu goed zijn. Denk in het begin 'breed' en niet teveel naar een of andere concrete opleiding. Anders kom je daarvan waarschijnlijk niet meer af.
Van daar uit kun je natuurlijk ook prima surfen op diverse sites. Ik heb misschien nog wel een suggestie, maar vertel je dat later nog wel een keer.
Ik ben nog steeds benieuwd waar je terecht gaat komen - dat zei ik vorige keer ook al - en hoor/zie het wel. Let niet alleen wat dingen financieel voor je opleveren; ervaringen zijn minstens zo belangrijk.
Dat lamballen en 'vervelen' moet er natuurlijk wel van af. Het is zonde om in zo'n land en met zoveel verschillende mensen je tijd een beetje te verdoen, zij het dat dat ongetwijfeld ook weer ergens goed voor zal zijn.
Met ons gaat overigens alles goed. Ik ga nu slapen; de rest van de familie doet dat al uren.
Groetjes en tot lezens/horens
Theo, Claudia, Elise, Niels & Takkie.
P.s. Je moet zo nu en dan wel een beetje op je taalgebruik letten. Het gooien met al dat vlees is volgens mij toch echt niet nodig om te zeggen wat je wilt zeggen. Toch!?
18 November 2008 - 15:54
Eric:
Hey kerel,
Ondanks dat je fff in een dip zit, kan ik toch nog wel lachen om je verhalen. That`s life jongen, maar denk eraan niet alle vrouwen zijn zo. Goed dat je over de invulling van je toekomst nadenkt maar geniet ook. Probeer wat te werken en de dagen worden ook nuttiger ingevuld en ga je je ook niet zo snel vervelen. Het is een leuke kans om de wereld weer een stukkie beter te leren kennen en zeker ook de mensen daarbij! Ik vertrouw erop dat je de juiste keuze`s maakt en je hebt daarbij ook een goede achterban die je hierbij kan en wil helpen als je het echt niet meer weet. Zij zijn ook oud en wijs genoeg geworden in het leven. Kerel, jij komt er wel. Ik pas wel op 1 van je dierbare hier ! Groetjes en nog veel plezier! -
22 November 2008 - 18:32
Jasper:
Hey maat,
Jammer dat het je ff wat minder gaat, maar geniet er nu nog maar van, tijd gaat sneller dan je denkt! Succes met het vinden van een baantje, en veel plezier!
ps. You know how to entertain people. Lekker verhaaltje weer haha